Кнопка тривоги. Що це і для чого вона потрібна?


23.07.2021
Що таке тривожна кнопка? Тривожна кнопка – це пристрій, що дозволяє викликати підмогу буквально одним дотиком пальця.

Тривожна кнопка може бути як доповненням до сиcтeми охоpонної сигнaлізaції, так і служити єдиним засобом охоpони в разі цілодобової рaбoти охоpоняємого об’єкта. Підключена до пульта централізованої охоpони, тривoжна кнoпка може так само служити додатковою охоpоною і підстраховкою на об’єктах, де використовується фізична охоpона.

Принцип роботи тривожної кнопки полягає в наступному: у випадку спрацювання, сигнал тривоги відразу ж передається на пульт охорони, і на об’єкт виїжджають міцні хлопці в складі оперативних мобільних груп реагування, які наведуть порядок і затримають порушників спокою і закону.

Для кого вона Це може бути необхідним у фінансових компаніях, нічних розважальних закладах, на автозаправках, в магазинах, – в організаціях, діяльність яких пов’язана з великими матеріальними цінностями, грошима, великою кількістю відвідувачів і підвищеними факторами ризику.


Тривoжна кнoпка може бути встановлена:
– стаціонарно;
– бездротово.

Стаціонарні тривожні кнопки найчастіше застосовуються в магазинах, банках, касах оплати та на різних інших об’єктах, які пов’язані з грошовим обігом, так само даний вид сигналізації часто встановлюється і в жилих приміщеннях. Установка стаціонарних тривожних кнопок охорони виконується в непомітних для сторонніх, але в той же час легкодоступних для співробітників місцях, щоб у разі непередбаченої події або небезпеки, працівник зміг непомітно та швидко дістатися до неї.

Мобільна бездротова тривожна кнопка виготовляється у вигляді брелків, які можна постійно носити з собою. Вони дозволяють при необхідності швидко викликати екстрену допомогу одним легким натисненням. Бездротова тривожна кнопка – це ідеальний варіант для власників будинків і котеджів за містом. При бажанні можна замовити кілька кнопок, для кожного члена сім’ї. Так само мобільні кнопки можна роздати охоронцям, секретарям, касирам, працівникам банку або іншим спеціально навченим співробітникам.

Тривожна кнопка підключена до пульта централізованої охоpони цілодобово, тобто даний вид сигналізації ніколи не відключається.
Тривожна кнопка СБМ — невід‘ємний атрибут безпеки у сучасному світі, а як нею користуватись ми пояснили у відео:



Якщо ви почуваєте себе у небезпеці або ситуація виходить з-під контролю — натискайте SOS. Дані про ваше місцезнаходження фіксуються на пульті центральної охорони СБМ і до вас відразу відправляють оперативну групу!

Обирайте тариф та підключайте послугу, щоб завжди бути у безпеці:

399 грн/міс — вартість для трьох членів сім‘ї;
499 грн/міс — вартість для чотирьох членів сім‘ї;
299 грн/міс — вартість для дорослого;
199 грн/міс — вартість для дитини;

Безпека ще ніколи не була такою доступною!