У подорож без турбот: Як вберегти свою оселю від злодіїв, перебуваючи на відпочинку


13.07.2021
«Літо – це маленьке життя» – казав один з поетів. Багато громадян відправляється на відпочинок, залишаючи своє житло без нагляду. Як позбутися від хвилювань з приводу охорони майна?

Під час літніх відпусток власники будинків і квартир сильно турбуються про безпеку свого майна. Згідно з офіційною статистикою, саме в період літніх відпусток злодії проникають в житло і викрадають гроші і дорогі речі. В Ужгороді зафіксовано вже декілька таких випадків.

Сприяє цьому недостатня захищеність будинку від подібних випадків. Найчастіше квартирні крадіжки скоюють в будні з 8:00 до 15:00, під час літніх відпусток, а також в передсвяткові дні. Винести можуть абсолютно все — навіть велику техніку, не викликаючи при цьому ніякої підозри у сусідів.

Зазвичай, злочинці впродовж декількох тижнів, а то і місяців, обирають жертву. Вивчають графік сім’ї, статки. Нерідко жителі можуть самі навести на себе злодія, зокрема, хизуючись своїми статками у соціальних мережах. Заради здобичі злочинці можуть представитися і комунальниками, і навіть представниками поліції. Мета одна – потрапити до помешкання потенційної жертви, перевірити, що і де лежить, обдумати потенційний план дій.

Аби зменшити вірогідність квартирних крадіжок забезпечте безпеку свого будинку. Зокрема, не повідомляйте свою адресу у соціальних мережах, не фотографуйтесь з купою прикрас та не афішуйте свої подорожі й попереджуйте сусідів про ваш від’їзд. Усі цінні речі та гроші за можливістю віднести до банку.

А для того, щоб отримати від відпочинку максимальне задоволення – встановіть сигналізацію.

Знаючи, що ваша квартира або будинок знаходяться під охороною під час вашої відсутності, ви зможете віддатися відпочинку цілком і повністю, адже всі турботи про вашу безпеку візьме на себе охоронна компанія СБМ. Наш пульт охорони працює 7 днів на тиждень 24 години на добу.

Чому варто обрати саме нас спитаєте?

Досвідчений оперативний персонал та штатні охоронці вже більше 6 років цілодобово виконують службові обов’язки за будь-яких непередбачуваних обставин і складних ситуацій.

Групи швидкого реагування, забезпечені швидкісними транспортними засобами та індивідуальними високоефективними засобами впливу, захисту та оборони, а технічна база СБМ створена за інноваційними цифровими технологіями із сучасним сертифікованим обладнанням.

СБМ являє собою налагоджений безперебійний механізм, функціонування якого гідно оцінили численні клієнти!

Агенство безпеки СБМ – охорона, якій довіряє місто!